fbpx
WEBINAR EKSKLUSIF / Faizul Ridzuan
 Ahad  | 27 Mac 2022 | 9:00 PM | Zoom Meeting

*Sesi LIVE*
BONUS!
E-book & Content berikut selepas pendaftaran anda
Pendaftaran akan ditutup dalam masa :
As featured on :
Siapa Faizul Ridzuan
Hai guys!

Saya Faizul Ridzuan, seorang pelabur hartanah yang berpengalaman selama 15 tahun dalam industri pelaburan hartanah di Malaysia.

Pada tahun 2005, saya berjaya membeli hartanah pertama saya tanpa modal dengan gaji RM2,000 sebagai pekerja biasa.

Sebelum berusia 30 tahun saya telah memiliki 23 buah hartanah. Sehingga hari ini, saya telah memiliki lebih dari 60 buah hartanah di Malaysia.

Ini adalah buku pertama yang saya tulis pada tahun 2012 dan kini masih lagi berada di pasaran. Dalam buku ini saya kongsikan bagaimana saya membeli 23 buah hartanah sebelum berusia 30 tahun tanpa modal. Saya hanya pemuda yang berasal dari keluarga biasa dan bukan mewarisi kekayaan dari sesiapa. Saya buktikan orang biasa juga boleh berjaya dalam pelaburan hartanah dengan ilmu & strategi yang betul.

Saya pernah dijemput untuk memberikan ceramah berkaitan hartanah di syarikat korporat seperti Petronas, TNB, Shell dan juga bersama pemaju seperti Sunway, SP Setia dan Country Garden. Melalui syarikat saya FAR Capital Sdn. Bhd., lebih dari 3,000 klien telah berjaya memiliki hartanah yang menjana keuntungan cashflow positif walaupun pada waktu krisis ekonomi.
Bagaimana Saya Lakukan?
Rahsianya adalah ilmu dan strategi yang betul. Ramai orang terperangkap dalam game hartanah kerana tidak mempunyai ilmu yang cukup dan strategi yang terbukti berkesan sebelum terjun ke dalam bidang pelaburan hartanah.

 Akibatnya, terpaksa menanggung hutang atau terpaksa sewakan pada harga jauh lebih rendah dari bayaran bulanan (negative cashflow).
7 Kriteria Hartanah
Berpandukan 7 kriteria utama pemilihan hartanah yang menguntungkan dan berisiko rendah, saya dapat memiliki hartanah yang berkualiti dan berpotensi menjana keuntungan. Inilah yang telah kami lakukan berulang-ulang kali di FAR Capital.

Kami tidak akan membeli hartanah yang berisiko dan tidak menepati 7 kriteria utama ini. Formula ini telah terbukti berkesan.

Oleh sebab itu, klien-klien kami dapat beli hartanah tanpa modal, menikmati cashback lumayan dan menjana keuntungan dari hartanah mereka.
WEBINAR EKSKLUSIF PERCUMA
Strategi Pelaburan Hartanah Menguntungkan Tahun 2022

Penyertaan Adalah Terhad!

 Daftar sekarang & save your spot!

 Pendaftaran akan ditutup dalam masa..
Property Bullrun 2026
Selepas krisis ekonomi tahun 2009, saya berjaya buat RM5 juta dari hartanah saya kerana berlakunya property bullrun.

Dari pengalaman tersebut, saya dapati ada 4 tanda sebelum berlakunya property bullrun, dan pada tahun ini semua tanda-tanda tersebut telah pun berlaku.

Jadi, kita hanya menunggu masa sahaja berlakunya property bullrun. Persoalannya…

Adakah anda hanya ingin melihat sahaja peluang untuk buat RM1 juta berlalu pergi atau anda akan bersiap sedia dari sekarang menyertai bullrun?
Apa Yang Anda Akan Belajar?
1. Strategi langsaikan hutang dengan cepat
2. Potensi hartanah ketika krisis & property bullrun
3. Beli hartanah berpotensi tanpa modal
4. Dapat cashback minimum RM50k - RM200k
5. Beli hartanah bawah harga pasaran
6. Teknik tambahkan simpanan tunai
7. Jana hustle income 4-5 angka sebulan
WEBINAR EKSKLUSIF PERCUMA!
Tarikh : Ahad, 27 Mac 2022.
Masa   : 9.00pm
Tempat : Zoom webinar
Aplikasi Zoom hanya boleh menampung jumlah terhad pada satu-satu masa.

 Jadi, kami terpaksa menghadkan bilangan peserta webinar ini. Daftar sekarang & save your spot!

 Pendaftaran akan ditutup dalam masa..
Pendedahan Risiko: Sebelum melabur dalam hartanah, anda harus dimaklumkan sepenuhnya mengenai risiko dan kos yang berkaitan dengan pelaburan harta tanah atau harta tanah, pertimbangkan objektif pelaburan anda, pengalaman, risiko, dan dapatkan nasihat profesional.

 This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.
Scroll to Top